Cosul dumneavoastra este gol.


Suntem constienti ca timpul nostru liber reprezinta o problema pentru noi toti dar totodata nu este bine sa neglijam faptul ca o data cu trecerea timpului copiii nostri cresc iar noi din pacate nu mai putem face nimic ca sa putem readuce timpul inapoi.

Tocmai de aceea SCLIPIRICI s-a gandit la aceasta varianta pentru tine. Vei face o surpriza inedita copilului tau, vei economisi timp si bani si nu in ultimul rand vei avea satisfactia ca la un pret foarte mic te vei putea bucura alaturi de familie de un peisaj stelar pe care il vei monta chiar tu pe tavanul din dormitorul copilului.Utilizam aceeasi vopsea iluminescenta pe care o folosim si in pachetul SCLIPIRICI Start si o imprimam printr-o tehnologie proprie pe panouri de poliestiren expandat.

Si pentru ca totul sa fie si mai distractiv panourile vor fi numerotate pe spate astfel incat prin combinarea numerelor sa obtineti un peisaj stelar exact asa cum va doriti.


4 mp + 1mp CADOU !
260 RON
SUPER OFERTA PROMOTIONALA !Daruieste-i cuiva drag un tavanCHIAR ACUM!!!

Cu doar

260 RON

cutia de 4 mp + 1 mp GRATUIT = TOTAL 5 mp SCLIPIRICI PUZZLEPoti face ca visele cuiva drag tie sa devina minunate dormind sub un tavan SCLIPIRICI Puzzle plin de stelute stralucitoare, nori de gaz cosmic, praf stelar, luna, stele cazatoare VIZIBILE NUMAI IN INTUNERIC.

Pentru Bucuresti livrarea este GRATUITA!!!
Cel mai inedit cadou pe care il poti face la pretul de numai

260 RON !

In fiecare cutie vei gasi un prospect care te va indruma pas cu pas ce trebuie sa faci ca tavanul SCLIPIRICI Puzzle sa fie montat corespunzator.

Fiecare placa de poliestiren este numerotata pe spate iar tu nu trebuie decat sa le asezi corect ca imaginea sa iasa perfect. Placile la lumina zilei vor fi albe iar vopseaua iluminescenta dupa cum deja stii este invizibila ( adica are un aspect semilucios transparent).

De aceea este foarte important sa urmaresti cu atentie instructiunile pentru a nu avea surpriza ca odata montat si cu lumina stinsa sa constati ca imaginea nu s-a imbinat perfect. Daca lucrezi cu atentie noi iti garantam ca si un copil de 10 ani poate face asta fara nici cea mai mica problema.Cel mai mare avantaj pe care il prezinta cutia Sclipirici Puzzle este faptul ca se poate folosi oriunde. Este considerat cel mai inventiv cadou, nu necesita operatiuni speciale de instalare. Se instaleaza foarte simplu prin lipirea corecta a placilor de polistiren pe tavanul tau.

Usor de transportat

Usor de aplicat pe tavan
In momentul lansarii comenzii un reprezentant SCLIPIRICI va lua in cel mai scurt timp legatura cu tine pentru confirmarea datelor si stabilirea finala a detaliilor.

De aceea este foarte important sa completezi cu atentie toate datele tale inclusiv numarul de telefon la care te rugam sa raspunzi pentru a intra in legatura cu noi.

In maxim 24 de ore in Bucuresti si 48 ore in tara in zilele lucratoare vei primi coletul la usa insotit de factura fiscala.

In Bucuresti transportul coletelor este efectuat de echipa SCLIPIRICI si este GRATUIT

In tara transportul este efectuat de firma de curierat FAN COURIER care are urmatoarele tarife:

15.00 lei pentru primul kg /destinatie.
1.20 lei/pentru fiecare kg suplimentar.
0.80 lei/pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei FAN Courier

Ramburs cu valoare maxima 2500 lei: 10.00 lei + 2% din valoare
Asta inseamna ca pentru un pachet SCLIPIRICI Puzzle de 3mp care are in medie 2Kg veti plati:
15 RON + 1,2 RON + 12,34 RON = 28,54 RON (fara TVA)
Plata se face catre reprezentantul firmei de curierat in momentul ridicarii coletului.


Sclipirici este o marca inregistrata in dorinta de a le aduce copiilor o bucurie in plus , un nou concept de amenajari interioare destinate copiilor si nu numai ... SCLIPIRICI iti da posibilitatea sa ii oferi copilului tau clipe magice pe care cu siguranta nu le va uita niciodata.
Telefon: 0767 518 013
0720 166 628

E-mail: office@sclipirici.ro

tavane luminoase, amenajari, lumina, sclipici, cadouri, cadouri copii, amenajari, amenajari tavane luminoase, copii, decoratiuni, vopsea, cadouri, cadou, tavane, tavan, decoratiuni interioare, pictura, tavan pictat, hobby, obiecte luminoase, lumanari luminoase, produse luminoase, vopsea luminoasa