Cosul dumneavoastra este gol.


Am conceput special pentru tine cateva modele din care sa poti alege. Deoarece fiecare creatie SCLIPIRICI este realizata manual, toate imaginile vor fi particularizate pentru fiecare in parte, acest lucru insemnand ca imaginile prezentate mai jos au rol orientativ.

Iata modele Sclipirici, integrate intr-un spatiu de locuit:La aceste imagini se pot adauga, la alegerea fiecaruia, elemente pe care le puteti alege din banda de mai jos.

Aceste tatuaje sunt realizate pe tavanul sau peretii dumneavoastra de catre artistii nostri, folosindu-se aceeasi vopsea luminoasa care este utilizata la realizarea imaginilor cosmice. Dimensiunile si culorile fiecarui tatuaj in parte le veti putea gasi in magazinul nostru online la sectiunea TATUAJE DE PERETE sau Click aici.
Va prezentam 150 de modele din care puteti alege.

Mergeti la Magazinul Online Sclipirici - Sectiunea Tatuaje de perete >>Sclipirici este o marca inregistrata in dorinta de a le aduce copiilor o bucurie in plus , un nou concept de amenajari interioare destinate copiilor si nu numai ... SCLIPIRICI iti da posibilitatea sa ii oferi copilului tau clipe magice pe care cu siguranta nu le va uita niciodata.
Telefon: 0767 518 013
0720 166 628

E-mail: office@sclipirici.ro

tavane luminoase, amenajari, lumina, sclipici, cadouri, cadouri copii, amenajari, amenajari tavane luminoase, copii, decoratiuni, vopsea, cadouri, cadou, tavane, tavan, decoratiuni interioare, pictura, tavan pictat, hobby, obiecte luminoase, lumanari luminoase, produse luminoase, vopsea luminoasa